Over Ons

Agile Consortium Nederland organiseert op 1 oktober haar jaarlijks congres.

Het thema luidt: MEANINGFUL AGILE.

Veel organisaties binnen Nederland hebben de omslag gemaakt naar ‘Agile’ of zitten midden in de transformatie. Helaas slagen veel organisaties onvoldoende in hun opzet om echt zinvolle verbeteringen te realiseren. Vaak omdat ze de transformatie te ‘technisch’ aanvliegen. Werkelijke transformatie naar een Agile organisatie betekent het aanbrengen van fundamentele veranderingen in heel de organisatie. Niet alleen de werkwijze en de organisatiestructuur moet veranderen, maar ook en vooral de manier van denken en doen. Tijdens het congres leer je onder meer hoe je dergelijke transformaties zinvoller kan maken en wat de impact is van een zinvolle transformatie.

Kaarten zijn nu beschikbaar met een Early Bird voordeel tot en met 15 juli: klik hier. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen in verband met Covid-19 in relatie tot het congres. Wij zullen pas een maand voor het evenement factureren, als zeker is dat het congres kan plaatsvinden.

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van het Agile Consortium Congresteam: Johan Vink, Jeroen Venneman en Frederik Schukken, ondersteund door Goede Organisatie.

We ontmoeten jullie graag (weer) op 1 oktober 2020 in Doorn!

Met vriendelijke groet,

Het congresteam

——————————————–

Voor een impressie van het Jaarcongres op 10 oktober 2019, klik op onderstaande video.

RSS
LinkedIn
Share