Over Ons

Agile Consortium Nederland organiseert ook dit jaar weer een Jaarcongres. Door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus wordt het geen congres op locatie, maar een aangepast online congres verspreid over meerdere dagen met een kortere tijdsduur. Op deze manier kunnen we je toch een flinke dosis aan inspiratie en interessante praktijkverhalen bieden.

Het congres bestaat dit jaar uit een kick-off event op donderdag 1 oktober van 15.30 – 18.00 uur met drie boeiende keynotes.

Vervolgens vinden er op donderdag 29 oktober, 12 november, 26 november en 10 december van 17.00 – 18.00/19.00 uur presentaties plaats met praktijkverhalen, workshops en inspiratiesessies.

Kijk voor het programma hier.

De verschillende onderdelen van het online congres zijn gratis toegankelijk.

Inschrijven kun je hier: AC Jaarcongres Meet-Up


Het thema dit jaar luidt: MEANINGFUL AGILE.

Veel organisaties binnen Nederland hebben de omslag gemaakt naar ‘Agile’ of zitten midden in de transformatie. Helaas slagen veel organisaties onvoldoende in hun opzet om echt zinvolle verbeteringen te realiseren. Vaak omdat ze de transformatie te ‘technisch’ aanvliegen. Werkelijke transformatie naar een Agile organisatie betekent het aanbrengen van fundamentele veranderingen in heel de organisatie. Niet alleen de werkwijze en de organisatiestructuur moet veranderen, maar ook en vooral de manier van denken en doen. De verschillende presentaties, workshops en keynotes gedurende de congresdagen leren je onder meer hoe je dergelijke transformaties zinvoller kan maken en wat de impact is van een zinvolle transformatie.

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van het Agile Consortium Congresteam: Johan Vink en Frederik Schukken, ondersteund door Goede Organisatie.

We ontmoeten jullie graag online!
Met vriendelijke groet,
Frederik Schukken & Johan Vink


Bekijk onze promo voor dit speciale evenement.


RSS
LinkedIn
Share